Pui Glazurat Cu Portocale
Orange-glazurate de pui ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 30 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 35. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, env. se agită ' n coace amestec de acoperire de pui, portocale buric, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui Glazurat Cu Portocale, Pui Glazurat Portocaliu, și Pui Glazurat Portocaliu.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Întindeți puiul cu 2 lingurițe. marmeladă. Amestecul de acoperire gol în vasul superficial.
Adăugați pui; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui sân.
Așezați într-un vas de copt de 13x9 inci.
Coaceți 25 min. sau până când puiul este gata (165F).
Se amestecă pansamentul și marmelada rămasă.
Adăugați la spanac; aruncați pentru a acoperi.
Așezați pe 4 farfurii de servire. Topiți spanacul pe fiecare farfurie cu 1 piept de pui feliat și 1/4 din portocale.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.