Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul glazurat cu fructe uscate și păstârnac. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 477 calorii. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți oțet de cidru de mere, conserve de caise, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune, scorțișoară și ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Fructe uscate glazurate și bare de nuci, Pui cu sos de fructe pasiunii peste fructe uscate și nuci Orzo, și Păstârnac Glazurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați șalotele și păstârnacul și gătiți până devin aurii, agitând tigaia, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Frișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Bateți conservele de caise, muștarul, ghimbirul și chimenul într-un bol. Condimentați puiul cu sare și piper; aruncați cu glazura de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Împrăștiați fructele uscate în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Așezați puiul, cu pielea în sus, deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Adăugați 1/4 cană de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți până se încălzește, 6 minute. Descoperiți și transferați tigaia în cuptor. Gatiti pana cand puiul si legumele sunt fragede si aurii, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Împingeți puiul în partea laterală a tigaiei, apoi amestecați oțetul în sucurile de tigaie (adăugați până la 2 linguri de apă dacă sosul este prea gros).