Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul glazurat cu fructe uscate și păstârnac. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 477 calorii. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți oțet de cidru de mere, conserve de caise, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune, scorțișoară și ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Fructe uscate glazurate și bare de nuci, Pui cu sos de fructe pasiunii peste fructe uscate și nuci Orzo, și Păstârnac Glazurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 42
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați șalotele și păstârnacul și gătiți până devin aurii, agitând tigaia, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Bateți conservele de caise, muștarul, ghimbirul și chimenul într-un bol. Condimentați puiul cu sare și piper; aruncați cu glazura de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Brânză Tallegio, Tocată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Împrăștiați fructele uscate în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Așezați puiul, cu pielea în sus, deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Adăugați 1/4 cană de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți până se încălzește, 6 minute. Descoperiți și transferați tigaia în cuptor. Gatiti pana cand puiul si legumele sunt fragede si aurii, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Împingeți puiul în partea laterală a tigaiei, apoi amestecați oțetul în sucurile de tigaie (adăugați până la 2 linguri de apă dacă sosul este prea gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm