Pui glazurat Balsamic cu Treviso la grătar

Pui glazurat Balsamic cu Treviso la grătar
Balsamic de pui glazurate cu Treviso la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 999 calorii, 70g de proteine, și 73G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.67 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați lambrusco, radicchio di treviso, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Cotlete de porc la grătar la grătar cu Treviso și glazură balsamică, Cotlete de porc la grătar la grătar cu Treviso și glazură balsamică, și Bisteccan alla Florentine cu sos balsamic-rozmarin și Treviso la grătar cu Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și uscați puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Scoateți mănușile și puneți-le deoparte.
3
Se toacă usturoiul, rozmarinul, piperul și sarea de mare împreună și se amestecă cu uleiul de măsline virgin. Frecați exteriorul puiului peste tot cu amestecul de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline VirginUlei De Măsline Virgin
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați cojile de Prosciutto și parmezan în interiorul cavității și lăsați să stea la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F și preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Așezați discurile de ceapă și mănușile în fundul unei mici tigaie de prăjire cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Puneți puiul deasupra cepei, cu pieptul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Turnați paharul de Lambrusco peste ceapă și frecați puiul peste tot cu 4 linguri de oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
LambruscoLambrusco
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
9
Se introduce în cuptor și se gătește timp de 1 oră și 10 minute sau până când o frigăruie împinsă în cea mai groasă parte a coapsei arată sucuri clare-nu sângeroase -.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Tăiați Radicchio - ul pe jumătate pe lungime și așezați-l pe grătar și gătiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Scoateți din grătar și periați cu ulei de măsline extra virgin și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Scoateți pasăre din cuptor și se lasă să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
13
Transferați puiul într-un platou de sculptură. Puneți ceapa și mănușile într-un bol, cu sucurile. Tăiați puiul, stropiți cu oțetul rămas și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista