Pui glazurat Balsamic cu Treviso la grătar

Balsamic de pui glazurate cu Treviso la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 999 calorii, 70g de proteine, și 73G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.67 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați lambrusco, radicchio di treviso, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Cotlete de porc la grătar la grătar cu Treviso și glazură balsamică, Cotlete de porc la grătar la grătar cu Treviso și glazură balsamică, și Bisteccan alla Florentine cu sos balsamic-rozmarin și Treviso la grătar cu Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți mănușile și puneți-le deoparte.
Se toacă usturoiul, rozmarinul, piperul și sarea de mare împreună și se amestecă cu uleiul de măsline virgin. Frecați exteriorul puiului peste tot cu amestecul de rozmarin.
Așezați cojile de Prosciutto și parmezan în interiorul cavității și lăsați să stea la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 375 F și preîncălziți grătarul.
Așezați discurile de ceapă și mănușile în fundul unei mici tigaie de prăjire cu fund greu.
Puneți puiul deasupra cepei, cu pieptul în sus.
Turnați paharul de Lambrusco peste ceapă și frecați puiul peste tot cu 4 linguri de oțet balsamic.
Se introduce în cuptor și se gătește timp de 1 oră și 10 minute sau până când o frigăruie împinsă în cea mai groasă parte a coapsei arată sucuri clare-nu sângeroase -.
Tăiați Radicchio - ul pe jumătate pe lungime și așezați-l pe grătar și gătiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți din grătar și periați cu ulei de măsline extra virgin și dați deoparte.
Scoateți pasăre din cuptor și se lasă să se odihnească 5 minute.
Transferați puiul într-un platou de sculptură. Puneți ceapa și mănușile într-un bol, cu sucurile. Tăiați puiul, stropiți cu oțetul rămas și serviți imediat.