Pui-Friptură Prăjită Cu Smântână

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura prăjită de pui cu smântână. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 813 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper kosher, fripturi cub de vită, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Friptură de pui prăjită cu sos de smântână, Friptură de pui cu sos de smântână, și Friptură De Pui Cu Sos De Smântână.
Instrucțiuni
Faceți sosul: topiți untul cu uleiul vegetal într-o cratiță la foc mediu.
Se presară făina și se gătește, amestecând, până se rumenesc neted și adânc, aproximativ 2 minute. Amestecați treptat laptele și fierbeți, amestecând pentru a îndepărta orice bulgări, până când sosul se îngroașă, 4 până la 6 minute.
Adăugați 2 până la 3 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Acoperiți și scoateți din căldură.
Așezați fripturile între 2 bucăți de folie de plastic grea și lăsați la 1/8 inch grosime cu un ciocan sau o tigaie grea. Condimentează generos cu sare și piper.
Bateți făina, praful de copt și 1 linguriță fiecare sare și piper într-un bol puțin adânc. Într-un alt castron puțin adânc, amestecați laptele și ouăle. Pe rând, dragați fiecare friptură în amestecul de făină, înmuiați amestecul de ouă, apoi reveniți la amestecul de făină, apăsând ferm pentru a acoperi.
Transferați fripturile pâine într-un suport.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. Setați un alt suport pe o foaie de copt cu margini.
Încălziți aproximativ 1 inch de ulei vegetal într-o tigaie din fontă sau cuptor olandez la foc mare până când un termometru prăjit înregistrează 350 de grade F. Pe rând, prăjiți fripturile până se rumenesc, întorcând o dată, aproximativ 5 minute (întoarceți uleiul la 350 de grade F între fiecare friptură).
Transferați fripturile finite pe raftul de pe foaia de copt și păstrați-le calde în cuptor în timp ce faceți restul.
Între timp, reîncălziți sosul. Se amestecă puțină apă, câte 1 lingură pe rând, dacă șuvița este prea groasă.
Stropiți friptura prăjită cu sosul și acoperiți cu scallions.
Fotografie de Andrew Purcell
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat