Pui fript-Nachos Chipotle cu cremă de coriandru-Avocado
Rețeta friptură de pui-Chipotle nachos cu cremă de Cilantro-Avocado ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. O porție conține 209 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți frunze de coriandru, la 2 ardei iute chipotle, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fiesta Chicken + Cilantro Lime Rice Fajita Bowl cu avocado Chipotle Crema, VIDEO: Fajita "Nachos" cu crema de Avocado, și Tamale de porc Chipotle cu cremă de Cilantro-Lime.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 2 1/2 până la 3 litri la foc mediu-mare, amestecați frecvent ceapa în ulei de măsline până când ceapa începe să se rumenească, 4 până la 7 minute.
Adăugați semințe de chimen și oregano; se amestecă până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ardei iute, pastă de roșii, oțet și 1/2 cană de apă; aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți ușor, amestecând des, pentru a amesteca aromele, aproximativ 5 minute.
Adăugați puiul și amestecați până la fierbinte.
Între timp, aranjați chipsuri de tortilla într - un singur strat într-o tigaie de 12 pe 17 inci.
Presărați porții egale de brânză pe fiecare cip și lingurați aproximativ 1 lingură de amestec de pui deasupra.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450 până când brânza începe să baloneze, aproximativ 3 minute. Cu o spatulă, transferați cu atenție chipsurile de tortilla pe un platou. Completați fiecare cu 1 linguriță de cremă de coriandru-Avocado și garnisiți cu o frunză de coriandru.
Crema Cilantro-Avocado. Într-un castron mic, amestecați 1/3 cană de avocado copt fin tăiat cubulețe, 2 linguri smântână, 1 lingură frunze proaspete de coriandru tocate mărunt, 2 lingurițe suc de lămâie și 2 lingurițe lapte.
Se adaugă sare după gust. Face aproximativ 1/2 cană.