Pui fript-Nachos Chipotle cu cremă de coriandru-Avocado

Pui fript-Nachos Chipotle cu cremă de coriandru-Avocado
Rețeta friptură de pui-Chipotle nachos cu cremă de Cilantro-Avocado ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. O porție conține 209 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți frunze de coriandru, la 2 ardei iute chipotle, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fiesta Chicken + Cilantro Lime Rice Fajita Bowl cu avocado Chipotle Crema, VIDEO: Fajita "Nachos" cu crema de Avocado, și Tamale de porc Chipotle cu cremă de Cilantro-Lime.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 2 1/2 până la 3 litri la foc mediu-mare, amestecați frecvent ceapa în ulei de măsline până când ceapa începe să se rumenească, 4 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați semințe de chimen și oregano; se amestecă până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3
Adăugați ardei iute, pastă de roșii, oțet și 1/2 cană de apă; aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți ușor, amestecând des, pentru a amesteca aromele, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Ardei IuteArdei Iute
OțetOțet
ApăApă
4
Adăugați puiul și amestecați până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Între timp, aranjați chipsuri de tortilla într - un singur strat într-o tigaie de 12 pe 17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Presărați porții egale de brânză pe fiecare cip și lingurați aproximativ 1 lingură de amestec de pui deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
7
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450 până când brânza începe să baloneze, aproximativ 3 minute. Cu o spatulă, transferați cu atenție chipsurile de tortilla pe un platou. Completați fiecare cu 1 linguriță de cremă de coriandru-Avocado și garnisiți cu o frunză de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
BrânzăBrânză
Crema MexicanăCrema Mexicană
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
8
Se servește cald.
9
Crema Cilantro-Avocado. Într-un castron mic, amestecați 1/3 cană de avocado copt fin tăiat cubulețe, 2 linguri smântână, 1 lingură frunze proaspete de coriandru tocate mărunt, 2 lingurițe suc de lămâie și 2 lingurițe lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Crema MexicanăCrema Mexicană
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se adaugă sare după gust. Face aproximativ 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este DeLoach Russian River Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în pahar, râul rus Pinot Noir 2018 se deschide cu arome de fructe roșii aprinse de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condiment și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și delicios
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista