Pui Fript, Cu Unt
Pui fript, Butterflied ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 811 calorii, 44G de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline extra virgin, căței de usturoi, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Fript, Cu Unt, Fript și lent-prăjită Butterflied picior de miel cu chimen și usturoi, și Pui Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați suportul cuptorului la 8 inci de flacără/bobină și rotiți broilerul la înălțime. Crăpați boabele de piper cu un mortar și pistil până când sunt măcinate grosier.
Adăugați usturoiul și sarea și lucrați bine.
Adăugați coaja de lămâie și lucrați doar până când puteți mirosi lămâia.
Adăugați suficient ulei pentru a forma o pastă.
Verificați frigiderul pentru ceapă, morcovi și țelină care au trecut puțin de prim.
Tăiați legumele în bucăți și puneți-le într-o tigaie adâncă.
Așezați puiul pe o placă de tăiere din plastic cu partea în jos. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați coastele pe o parte a osului din spate și apoi pe cealaltă și îndepărtați. Deschideți puiul ca o carte și îndepărtați osul chilei care separă jumătățile sânului prin felierea prin membrana subțire care îl acoperă, apoi prin plasarea a două degete sub OS și scoaterea acestuia. Întoarceți pieptul de pui în sus și întindeți-vă ca un fluture apăsând pe piept și trăgând picioarele spre voi. Slăbiți pielea de la gât și marginile coapsei. Distribuiți uniform amestecul de usturoi sub piele, economisind 2 lingurițe pentru jus.
Stropiți pielea cu ulei și frecați-o, asigurându-vă că acoperiți pasărea uniform.
Stropiți ulei și pe partea osoasă a puiului.
Aranjați pasăre în tigaie, piept în sus, deasupra legumelor.
Puneți tava în cuptor, asigurându-vă că lăsați ușa cuptorului întredeschisă. Verificați pasărea în 10 minute. Dacă pielea este un mahon întunecat, țineți capetele tamburului cu prosoape de hârtie și răsturnați osul în sus. Gatiti 12-15 minute sau pana cand temperatura interna ajunge la 165 de grade. Sucurile trebuie să curgă clar.
Scoateți și așezați puiul într-un castron adânc și acoperiți ușor cu folie.
Înclinați tigaia astfel încât orice grăsime să se adune la colț. Sifonați asta cu un baster de bec. (Această grăsime este mare în vinaigrettes). Set pan peste 2 arzătoare setat pe mare. Deglaze tigaie cu câteva fotografii de vin roșu și racla biți maro din partea de jos, folosind o bucată de morcov a avut loc cu clește.
Adăugați ciorba de pui, cimbru, pasta de usturoi rămasă și reduceți scurt pentru a face un jus. Se strecoară legumele și se aruncă. Feliați puiul pe farfurii sau serviți în sferturi. Sosiți ușor cu jus și serviți.