Pui Fript, Cu Unt

Pui Fript, Cu Unt
Pui fript, Butterflied ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 811 calorii, 44G de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline extra virgin, căței de usturoi, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Fript, Cu Unt, Fript și lent-prăjită Butterflied picior de miel cu chimen și usturoi, și Pui Cu Unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați suportul cuptorului la 8 inci de flacără/bobină și rotiți broilerul la înălțime. Crăpați boabele de piper cu un mortar și pistil până când sunt măcinate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați usturoiul și sarea și lucrați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați coaja de lămâie și lucrați doar până când puteți mirosi lămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Adăugați suficient ulei pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Verificați frigiderul pentru ceapă, morcovi și țelină care au trecut puțin de prim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Tăiați legumele în bucăți și puneți-le într-o tigaie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Așezați puiul pe o placă de tăiere din plastic cu partea în jos. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați coastele pe o parte a osului din spate și apoi pe cealaltă și îndepărtați. Deschideți puiul ca o carte și îndepărtați osul chilei care separă jumătățile sânului prin felierea prin membrana subțire care îl acoperă, apoi prin plasarea a două degete sub OS și scoaterea acestuia. Întoarceți pieptul de pui în sus și întindeți-vă ca un fluture apăsând pe piept și trăgând picioarele spre voi. Slăbiți pielea de la gât și marginile coapsei. Distribuiți uniform amestecul de usturoi sub piele, economisind 2 lingurițe pentru jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Stropiți pielea cu ulei și frecați-o, asigurându-vă că acoperiți pasărea uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
9
Stropiți ulei și pe partea osoasă a puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
10
Aranjați pasăre în tigaie, piept în sus, deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
11
Puneți tava în cuptor, asigurându-vă că lăsați ușa cuptorului întredeschisă. Verificați pasărea în 10 minute. Dacă pielea este un mahon întunecat, țineți capetele tamburului cu prosoape de hârtie și răsturnați osul în sus. Gatiti 12-15 minute sau pana cand temperatura interna ajunge la 165 de grade. Sucurile trebuie să curgă clar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Scoateți și așezați puiul într-un castron adânc și acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Înclinați tigaia astfel încât orice grăsime să se adune la colț. Sifonați asta cu un baster de bec. (Această grăsime este mare în vinaigrettes). Set pan peste 2 arzătoare setat pe mare. Deglaze tigaie cu câteva fotografii de vin roșu și racla biți maro din partea de jos, folosind o bucată de morcov a avut loc cu clește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
BasterBaster
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați ciorba de pui, cimbru, pasta de usturoi rămasă și reduceți scurt pentru a face un jus. Se strecoară legumele și se aruncă. Feliați puiul pe farfurii sau serviți în sferturi. Sosiți ușor cu jus și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista