Pui fript cu lămâie-usturoi cu fasole verde saut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 729 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Un amestec de ulei de măsline, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept De Pui Saut Cu Fasole Fava Si Usturoi Verde, Prăjiți Pui De Lămâie-Usturoi Cu Măsline Verzi, și Pui prăjit la tigaie cu fasole verde lămâie-usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 7 ingrediente. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele și împingând ușor între piele și carne. (Nu detașați complet pielea.) Frecați jumătate din amestecul de unt uniform sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară; puneți vârfurile aripilor sub.
3
Întindeți jumătatea rămasă din amestecul de unt peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe un suport ușor uns într-o tigaie puțin unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Coaceți la 450 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Reduceți căldura la 350 și coaceți 45 de minute sau până când termometrul de carne introdus în registrele coapsei 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Acoperiți ușor cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Scoateți puiul într-un platou de servire, rezervând picături în tigaie. Acoperiți puiul cu folie și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
9
Aduceți sucurile de tigaie la fiert într-o tigaie mare; adăugați fasole verde și gătiți 5 până la 7 minute sau la gradul dorit de tandrețe. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal