Pui Franțuzesc Cu Ceapă Franțuzească Cu Gruyulincrucroyre
Rețeta de pui de ceapă franțuzească înăbușită cu Gruyulincrumroy este gata în aproximativ 50 de ore și 14 minute și este cu siguranță un mare fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $5.3 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 735 calorii, 79G de proteine, și 34G de grăsime. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, ceapă, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 291 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Încercați Baie de ceapă franceză cu pâine prăjită Gruyere, La locul de muncă: supă franceză de ceapă și fenicul cu pâine prăjită Gruyere, și Supă de dovlecei de ceapă franceză cu Gruy 6crumbre pentru rețete similare.