Pui francez într-o oală cu Jus beat și piure de cartofi Camembert
Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul francez într-o oală cu Jus beat și piure de cartofi Camembert ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1081 calorii. Pentru $6.14 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați napi, vin, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 89%. Rețete similare includ Pui francez într-o oală cu Jus beat și piure de cartofi Camembert, Piure De Cartofi Instant, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant.
Instrucțiuni
1
Scoateți mănușile, apoi spălați și uscați puiul. Puneți aripile înapoi și sub coloana vertebrală până când rămân pe loc. Condimentează generos cu sare kosher sau sare de mare și mult piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu spre mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin în oala fierbinte și rumeniți mai întâi pieptul de pui în jos, întoarceți-l folosind o lingură de lemn sau clești închise plasate în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Odată ce pasărea s-a rumenit pe ambele părți, scoateți puiul pe o farfurie și adăugați ceapa, țelina, morcovul, usturoiul, rozmarinul, frunza de dafin, sarea și piperul și acoperiți tigaia. Transpirați legumele pentru a face puțin suc de tigaie, 5 până la 6 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați pasărea deasupra legumelor și acoperiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Transferați în cuptor cu raftul în partea de jos a cuptorului și prăjiți aproximativ 1 1/2 ore, până când un termometru citește minimum 165 de grade F în partea cea mai groasă a păsării.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Cu aproximativ 15 până la 20 de minute înainte ca puiul să iasă din cuptor, așezați cartofii și napii într-o oală, acoperiți cu apă, aduceți la fierbere și gătiți la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Nap
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scurgeți și amestecați cu lapte și brânză camembert coaptă. Condimentați cartofii cu sare, piper și nucșoară, după gust. Acoperiți și opriți focul pentru a menține cartofii calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Camembert
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Așezați puiul pe o placă de sculptură și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Într-o oală mare, aduceți câțiva centimetri de apă la fierbere pentru fasolea verde. Sareți apa și fierbeți fasolea timp de 5 până la 6 minute pentru a fi fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scurgeți și îmbrăcați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
13
Turnați sucurile de tigaie și răzuiți solidele printr-o strecurătoare într-un castron și readuceți tigaia la plită la foc mediu. Apăsați în jos pe strecurat solide pentru a colecta toate sucurile tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați vinul în tigaia fierbinte și răzuiți picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Se toarnă sucurile și se reduce la foc mic timp de aproximativ 10 minute pentru a concentra aromele.
16
Adăugați sucul de lămâie și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
17
Transferați într-o barcă cu sos sau într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy Boat
18
Sculptați puiul și serviți cu sucuri de tigaie, cartofi și fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză