Pui fiert și năut

Pui fiert și năut
Puiul fiert și năutul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 475 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ardei gras, fulgi de ardei, iaurt grecesc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Iaurt De Ouă Cu Granola ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ pentru dovlecei și năut înăbușite cu mămăligă La Cuptor, Pui Fiert De Sud, și Pui Fiert Cu Andouille.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de roșii, 1 cană de apă, năutul, ardeiul gras, caisele, usturoiul, garam masala, fulgii de ardei roșu și 1/2 linguriță de sare într-o tigaie mare și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Cuibărește puiul în amestecul de roșii-năut; reduceți căldura pentru a menține un foc mic blând și gătiți, neacoperit, întorcând puiul o dată, până când este fiert, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Garam MasalaGaram Masala
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Împărțiți amestecul de pui și roșii-năut între farfurii, acoperiți cu iaurtul și presărați pătrunjel și garam masala după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
3
Se servește cu pene de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista