Puiul fiert picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 930 calorii. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Pui picant fiert cu măsline și busuioc, Enchiladas De Pui Cu Var Fiert Cu Bere Picantă, și Slow Cooker coreean pui picant fiert și cartofi (Dakdoritang).
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți un cuptor olandez de 7 1/4 litru la foc mediu-mare, apoi topiți untul și adăugați ulei. Condimentați puiul generos cu sare și piper și căutați până devine auriu pe ambele părți, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Se scoate din oală și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați morcovi, ceapă, țelină și măr, întregul habanero, usturoi, frunze de dafin și cimbru. Se condimentează cu sare și piper și se sotează până încep să se înmoaie, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frunze De Dafin
Habanero Chili
Morcov
țelină
Usturoi
Măr
Ceapă
Cimbru
5
Adăugați vin și lăsați să se reducă la jumătate, răzuind orice bucăți maro rămase pe fundul oalei. Puneți puiul în oală și adăugați suficient bulion pentru a acoperi aproape puiul, aproximativ 1 1/2 căni și sosul de sos. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră 45 de minute sau până când puiul cade de pe os. În ultima jumătate de oră, scoateți capacul și lăsați lichidul să se reducă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Bulion
Sos
Os
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Pentru a face sosul: într-o cratiță medie, topiți untul cu ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sos
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați mănuși și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 6 minute.
8
Adăugați ceapa și continuați să gătiți încă 5 minute, până când ceapa începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
9
Adăugați făină și amestecați, gătind încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
10
Bateți în stoc. Se aduce la foc mic și se strecoară. Aruncați măruntaiele și puneți sosul înapoi în oală. Se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald pe aragaz și adăugați la puiul fiert odată ce este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Sos
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Bateti
Grăsime De Porc înapoi
11
Serviți pui fiert peste orez de nucă de cocos și mazăre
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Nucă De Cocos
Mazăre
Orez
12
Încălziți uleiul de măsline într-o oală medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
13
Se adaugă ceapa și sarea și se sotează, până când ceapa devine translucidă și fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
14
Adăugați orez și sotati încă 2 minute pentru a prăji orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Orez
15
Adăugați lapte de cocos și umpleți cratița cu suficientă apă pentru a acoperi orezul cu 1/2 inch sau măsurați așezând vârful degetului mare pe orez și umplând oala cu apă până când apa ajunge la mijlocul miniaturii. Aduceți orezul la foc mic, acoperiți și gătiți până când orezul este fraged și lichidul s-a evaporat, aproximativ 15 până la 17 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoi
16
Se ia de pe foc și se lasă orezul să stea încă 5 minute, acoperit. Puf de orez cu furculiță și apoi pliați în mazăre porumbel. Se condimentează cu sare și piper, după gust.