Pui Fiert Mediteranean Cu Aragaz Lent
Puiul fiert mediteranean cu aragaz lent este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 1240 calorii, 87G de proteine, și 89G de grăsime. Pentru $5.16 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, măsline manzanillan umplute cu pimiento, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui mediteranean în aragazul lent, Pui Mediteranean Cu Aragaz Lent, și Pui Mediteranean Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În tigaie de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu sare și piper. Gatiti jumatate din bucatile de pui in ulei 4 pana la 6 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
Puneți puiul în aragaz lent. Repetați cu restul de 1 lingură de ulei și bucăți de pui.
Adăugați vin în tigaie; se încălzește la foc mic la foc mediu, amestecând pentru a slăbi particulele maro.
Se toarnă în aragaz lent.
Adăugați lămâie, usturoi, ceapă și herbes de Provence.
Se toarnă bulion deasupra.
Capac; gatiti la foc mic setarea 4 ore.
Se amestecă inimile de anghinare și măslinele în aragazul lent. Capac; gatiti 30 de minute mai mult.