Pui fiert cu oțet și ceapă

Puiul fiert cu oțet și ceapa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 935 calorii. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, frunze de dafin, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Oțet de cidru coapse și picioare de pui fierte cu ceapă și stafide, Ceapă Pentru Bebeluși Înăbușită Cu Suc De Portocale Și Oțet Balsamic, și Ceapă pentru Bebeluși înăbușită cu suc de portocale și oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa intr-o oala mare de fierbereapa sarata pana se inmoaie, 5-8 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească. Tăiați capetele rădăcinii; coaja.
Între timp, încălziți uleiul într-o mare greuoală la foc mediu.
Adăugați oală pancettato și gătiți, amestecând ocazional,până când grăsimea este redată și pancetta estemaro, 8-10 minute. Folosind o lingură cu fantă, transferați pancetta într-un castron mare.
Adăugați ceapa în aceeași oală și gătiți,amestecând ocazional, până când începeți sămaro, 8-10 minute.
Adăugați usturoi șigătiți, amestecând des, până când este parfumat, aproximativ3 minute.
Transferați ceapa și usturoiulîn castron cu pancetta.
Condimentează puiul cu sare și piper.Lucrând în loturi, adăugați puiul în oală cu pielea în jos și gătiți, întorcând, până se rumenescpe toate părțile, 10-15 minute pe lot;se transferă în castron cu ceapă.
Scurgeți cu grijă grăsimea din oală și reveniți Lala foc mediu-mare.
Adăugați ambele oțeturi topot și aduceți la fierbere, amestecând și răzuind orice bucăți rumenite din fundul oalei.
Adăugați bulion, stafide, frunze de dafin și carne de pui rezervată, pancetta, ceapă și topot de usturoi. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, parțial acoperit,până când puiul este fraged cu furculița, 35-40 de minute.
Folosind o lingură cu fante, transferați puiulși ceapa într-un platou mare. Degresați grăsimeadin lichidul de gătit și aruncați.
Îndepărtați frunzele de dafin și condimentați sosul cu sareși piper. Sos de lingură peste puiși ceapă.