Această rețetă servește 4 și costă 3,77 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci porcini, frunze de dafin, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Pui Fiert Cu Ciuperci, Pui Fiert Cu Ciuperci, și Pui fiert cu ciuperci și ciorbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Polenta de gătit rapidă făcută conform instrucțiunilor pachetului sau pâine ambalată în stil crusty, cum ar fi ciabatta sau, pâine proaspătă crustă - pop în congelator Dacă depozitați mai mult de o noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Ciabatta
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați ciupercile uscate și puneți-le în oală mică la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere scăzută, apoi se reduce căldura la minim și se reconstituie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Încălziți un strat subțire de ulei de măsline, câteva rotații ale tigaiei, într-o tigaie mare cu un capac etanș sau un cuptor olandez, la foc mediu-mare. Se usucă bucățile de pui și se condimentează din belșug cu sare și piper. Pentru a evita aglomerarea tigaiei, rumeniti 1/2 pui la un moment dat, cu pielea in jos, timp de 5 minute, apoi intoarceti puiul si rumeniti inca 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Fripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, Opțional
4
Scoateți puiul rumenit pe o farfurie și adăugați în tigaie ciupercile proaspete feliate, rumenind ciupercile timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa, morcovul, țelina, usturoiul, cimbrul și frunzele de dafin, sarea și piperul și amestecați încă 10 minute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Deglazează oala cu Marsala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați bucățile de pui înapoi în oală și aranjați legumele și ciupercile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scoateți porcinii din oala mică, tocați aproximativ și adăugați la pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Turnați ciorba de porcini peste pui, rezervând ultimele două linguri, deoarece aici s-ar fi putut așeza orice granulație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
10
Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 30 de minute la foc mic. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte. Reîncălziți peste o flacără medie sau într-un cuptor preîncălzit de 325 grade F și încălziți 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Serviți cu polenta de gătit rapid sau pâine crustă și garnisiți cu blaturi de țelină tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi