Pui fiert cu anghinare și mazăre
Puiul fiert cu anghinare și mazăre este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 518 calorii. Un amestec de ceapă, pătrunjel cu frunze plate, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Anghinare fierte cu praz și mazăre din ' Noul gătit Vegetarian pentru toată lumea, Pui fiert cu anghinare și măsline, și Pui grecesc fiert și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți făina într-un castron puțin adânc. Se usucă puiul și se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, apoi se dragează, câte 1 bucată, în făină, scuturând excesul.
Transferați pe o foaie de hârtie de ceară ca acoperită.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati puiul de la calibru, cu pielea în jos mai întâi, întorcându-se o dată, până se rumenesc adânc, 6 până la 8 minute în total.
Transferați pe o farfurie (puiul nu va fi complet gătit).
Adăugați ceapa cu uleiul de lingură rămas în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc în jurul marginilor, aproximativ 6 minute.
Adăugați vin și fierbeți, amestecând și răzuind orice bucăți maro, 1 minut. Se amestecă bulionul, anghinarea și restul de 1/2 linguriță de sare. Întoarceți puiul în tigaie împreună cu orice sucuri din farfurie și aduceți la fierbere la foc mare. Acoperiți tigaia și reduceți focul, apoi fierbeți până când puiul este fraged, aproximativ 25 de minute. Se amestecă mazărea și se fierbe, acoperit, 5 minute.
Transferați puiul într-un vas de servire superficial. Se amestecă pătrunjelul și restul de 1/4 linguriță de piper în amestecul de anghinare, apoi se pune lingura peste pui.