Pui Fajita Pizza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați puiul Fajita Pizzan. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 572 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, salsa, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui Fajita Pizza, Pui Fajita Pizza, și Fajita Pizza cu pui.
Instrucțiuni
Așezați 1 crustă pe o foaie de copt ușor unsă.
Sotati puiul in ulei incins intr-o tigaie la foc mediu-mare 5 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă praful de chili, sarea și praful de usturoi.
Scoateți din tigaie și lăsați-o deoparte.
Adăugați ceapa și ardeiul gras în tigaie; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Răspândiți crusta cu salsa; top cu pui, amestec de ceapă și brânză.
Coaceți la 425 timp de 10 până la 12 minute sau până când brânza se topește.
Se serveste cu topping-uri dorite.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit cruste de Pizza Gourmet Mama Mary.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.