Pui Enchiladas Suizas

Pui Enchiladas Suizas
Pui Enchiladas Suizas ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 758 calorii, 41G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $ 5.88 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, roșii de prune, piele și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pui Enchiladas Suizas, Enchiladas Suizas Rețetă Cu Pui, și Enchiladas Suizas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-un vas mediu cu 3 căni de apă, bulionul, usturoiul, frunzele de dafin și cilantro; condimentează cu sare. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți ușor, întorcând puiul după cum este necesar, până când este fiert, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Transferați puiul pe o farfurie pentru a se răci. Aruncați frunzele de dafin și cilantro și rezervați bulionul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Între timp, preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Puneți roșiile și ardeii pe o foaie de copt căptușită cu folie și fierbeți, întorcându-se, până se carbonizează, aproximativ 12 minute. Înfășurați folia pentru a prinde orice sucuri, apoi răciți ușor. Cojiți chilele și transferați-le într-un blender cu roșiile și sucurile colectate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Scoateți usturoiul din bulion, adăugați-l în blender și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați ceapa tăiată cubulețe și gătiți, amestecând, până la auriu, aproximativ 3 minute. Creșteți focul la mediu și amestecați piureul de roșii-chile și 1/2 linguriță de sare. Gatiti, amestecand, pana cand sosul este gros, aproximativ 15 minute. Se amestecă 3 căni din bulionul rezervat și se aduce la foc mic. Acoperiți parțial și gătiți aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Adăugați 1 linguriță de sare; păstrați sosul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Aruncați pielea de pui și tăiați carnea. Aruncați puiul cu crema și 1/2 linguriță de sare într-un bol. Înmuiați ceapa feliată într-un bol cu apă rece în timp ce pregătiți enchiladele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Întindeți 1 cană de sos de roșii-chile într-un vas de copt de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
12
Încălziți 1/2 cană de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare. Se prăjește o tortilă până se umflă, aproximativ 15 secunde pe fiecare parte, întorcându-se cu clești. Lingurați rapid 2 linguri de pui pe tortilla, rulați-l și puneți cusătura în jos în vasul de copt. Prăjiți și umpleți tortilele rămase, aranjându-le una lângă alta în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
13
Se toarnă 2 căni de sos de roșii-chile peste enchiladas și se acoperă cu fresca queso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
14
Coaceți până se încălzește, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
15
Scurgeți ceapa feliată și împrăștiați peste enchiladas. Împărțiți între farfurii și acoperiți cu mai mult cilantro, sos și cremă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
16
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista