Pui Elvețian Cremos
Puiul elvețian cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,12 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 493 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime per portie. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Dacă aveți jumătăți de piept de pui, smântână, cremă condensată de supă de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 62%. Rețete similare sunt Cremă Brânză Elvețiană Pui Coace, Pui de brânză elvețiană prăjită la cuptor cu tăiței de ou într-un sos cremos, și Supa de cartofi și brânză elvețiană – brânza elvețiană face o supă foarte cremoasă și bogată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aranjați puiul într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Într-un castron mediu, combinați supa, vinul, praful de usturoi, ardeiul cayenne, semințele de muștar și smântâna și amestecați împreună; deoparte.
Topiți fiecare piept de pui cu o felie de brânză elvețiană și turnați amestecul de smântână uniform peste pui. Zdrobiți punga de crutoane și presărați uniform peste toate, apoi stropiți cu unt topit.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 50 de minute sau până când puiul este gătit și sucurile se limpezesc.