Pui Dulce Marsala

Pui Dulce Marsala
Pui dulce Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 370 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, sirop de porumb, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Marsala Biciuit Cartofi Dulci, și Cârnați italieni dulci și Tortellini într-un sos de vin de roșii-Marsala.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 linguri de unt într-o oală mare la foc mediu. Amestecați ciupercile, ceapa și usturoiul în untul topit, creșteți focul la mediu-înalt și gătiți și amestecați amestecul până când ciupercile se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Amestecați vinul Marsala, bulionul de pui, zahărul brun, sucul de lămâie, melasa și siropul de porumb în amestecul de ciuperci; aduceți la fierbere și gătiți, amestecând frecvent, până când lichidul se reduce cu aproximativ jumătate, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Bateți amidonul de porumb în apă rece într-un bol mic. Se strecoară nămolul de amidon de porumb în sosul Marsala, amestecând continuu; gătiți și amestecați până când sosul se îngroașă, încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți uleiul de măsline cu 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți puiul până se rumenesc până nu mai este roz în centru și sucurile se limpezesc, 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Aranjați fiecare piept de pui în centrul unei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
6
Stropiți sosul Marsala peste fiecare piept de pui; garnisiți cu ceapă verde pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista