Pui Dulce Marsala

Pui dulce Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 370 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, sirop de porumb, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Marsala Biciuit Cartofi Dulci, și Cârnați italieni dulci și Tortellini într-un sos de vin de roșii-Marsala.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt într-o oală mare la foc mediu. Amestecați ciupercile, ceapa și usturoiul în untul topit, creșteți focul la mediu-înalt și gătiți și amestecați amestecul până când ciupercile se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Amestecați vinul Marsala, bulionul de pui, zahărul brun, sucul de lămâie, melasa și siropul de porumb în amestecul de ciuperci; aduceți la fierbere și gătiți, amestecând frecvent, până când lichidul se reduce cu aproximativ jumătate, 10 până la 15 minute.
Bateți amidonul de porumb în apă rece într-un bol mic. Se strecoară nămolul de amidon de porumb în sosul Marsala, amestecând continuu; gătiți și amestecați până când sosul se îngroașă, încă 10 până la 15 minute.
Încălziți uleiul de măsline cu 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți puiul până se rumenesc până nu mai este roz în centru și sucurile se limpezesc, 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Aranjați fiecare piept de pui în centrul unei farfurii.
Stropiți sosul Marsala peste fiecare piept de pui; garnisiți cu ceapă verde pentru a servi.