Pui Dulce Cu Ceai
Puiul dulce cu ceai este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 256 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lămâie, crenguțe de rozmarin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până cuburi de gheata ai putea urma acest curs principal cu Nectarine, mure și pecan Sundaes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pui Cu Ceai Dulce, Pui Cu Ceai Dulce, și Pui Prăjit Cu Ceai Dulce.
Instrucțiuni
Aduceți 4 căni de apă la fierbere într-un 3-qt. cratiță grea; adăugați pungi de ceai.
Scoateți din căldură; acoperiți și abrupți 10 minute.
Aruncați pungile de ceai. Se amestecă zahărul și următoarele 6 ingrediente, amestecând până se dizolvă zahărul. Se răcește complet (aproximativ 45 de minute); se amestecă gheața. (
Amestecul trebuie să fie rece înainte de a adăuga pui.)
Așezați amestecul de ceai și puiul într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; sigiliu.
Puneți punga într-un vas de copt superficial și răciți 24 de ore.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada; pat de pui uscat cu prosoape de hârtie.
Aprindeți o parte a grătarului, încălzind la 300 până la 350 de căldură (medie); lăsați cealaltă parte neluminată.
Așezați puiul, cu pielea în jos, peste partea neluminată și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 20 de minute. Întoarceți puiul și grătarul, acoperit cu capac de grătar, 20 de minute. Întoarceți puiul și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 40 până la 50 de minute sau până când este gata.
Transferați puiul, cu pielea în jos, pe partea luminată a grătarului și grătiți 2 până la 3 minute sau până când pielea este crocantă.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.