Pui din orașul Avellino (Pollo Avellino)
Pui din orașul Avellino (Pollo Avellino) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 4 și costă 4,33 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine, 42 g de grăsimi și un total de 618 de calorii. Mergeți la magazin și luați frunze de busuioc, pătrunjel, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 79%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Hang Town Fry, Cape Town Brownies și Cel mai bun pește la cuptor din oraș.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, cu fundul greu, încălziți uleiul până se afumă.
Adăugați bucățile de pui și rumeniți în ulei, lucrând în reprize dacă este necesar pentru a evita supraaglomerarea cratiței.
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Se adaugă ceapa, ardeiul gras, ardeiul iute și ciupercile și se călesc timp de 10 minute, până când sunt toate aurii.
Se adauga vinul, se pune puiul inapoi in tigaie, se lasa vinul sa fiarba si apoi se reduce focul la fiert. Gatiti puiul timp de 45 de minute, adaugand vin daca este necesar pentru a nu se usuca carnea. Se amestecă busuiocul și pătrunjelul și se servesc cu 1 ardei iute deasupra fiecărei porții.