Pui din India de Est cu roșii, mazăre și coriandru

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Puiul din India de Est cu roșii, mazăre și coriandru ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 288 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Allrecipes. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de coriandru, ceapă, garam masala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 87%. Rețete similare includ Pui Indian De Roșii-Coriandru, Chiftele De Miel Din India De Est, și Cocktail Negroni Din India De Est.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, pudra de curry si mustarul uscat in uleiul incins pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșii, usturoi, garam masala, chimen și sare; se fierbe la foc mediu-mic până când roșiile s-au descompus și ingredientele s-au amestecat, aproximativ 40 de minute.
Gatiti si amestecati puiul in amestec de rosii pana cand puiul este fiert si nu mai este roz in centru, 15-20 de minute.
Adăugați mazărea și gătiți încă 1 minut.