Pui de țară la cuptor

Pui de țară la cuptor
Dacă aveți în jur 1 oră și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, puiul de țară copt ar putea fi un super fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pentru a încerca. Pentru $1.42 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 187 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 82 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pudră de turmeric, suc de lămâie, schinduf măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui La Cuptor La Țară, Fasole La Țară, și Fasole La Țară.

Instrucțiuni

1
Prăjiți toate condimentele într-o tigaie uscată, apoi măcinați până la o pulbere folosind un pistil și mortar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați sucul de lămâie, usturoiul, ghimbirul, laptele de cocos și ardeii iute cu un vârf mare de sare și celelalte condimente într-un robot de bucătărie pentru a face o pastă. Frecați marinada în pui și lăsați la marinat cel puțin 2 ore sau peste noapte, dacă este posibil, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați puiul într-o formă de prăjire și gătiți timp de 35 de minute. Întoarceți grătarul la înălțime, apoi grătiți-l pentru a crocanta pielea. Întoarceți la fiecare câteva minute și gătiți timp de aproximativ 20 de minute până când sunt carbonizate. Se împrăștie peste crenguțe de coriandru și se servește cu o salată simplă de ceapă roșie feliată și ardei iute verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista