Pui de țară la cuptor
Dacă aveți în jur 1 oră și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, puiul de țară copt ar putea fi un super fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pentru a încerca. Pentru $1.42 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 187 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 82 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pudră de turmeric, suc de lămâie, schinduf măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui La Cuptor La Țară, Fasole La Țară, și Fasole La Țară.
Instrucțiuni
Prăjiți toate condimentele într-o tigaie uscată, apoi măcinați până la o pulbere folosind un pistil și mortar.
Amestecați sucul de lămâie, usturoiul, ghimbirul, laptele de cocos și ardeii iute cu un vârf mare de sare și celelalte condimente într-un robot de bucătărie pentru a face o pastă. Frecați marinada în pui și lăsați la marinat cel puțin 2 ore sau peste noapte, dacă este posibil, la frigider.
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Așezați puiul într-o formă de prăjire și gătiți timp de 35 de minute. Întoarceți grătarul la înălțime, apoi grătiți-l pentru a crocanta pielea. Întoarceți la fiecare câteva minute și gătiți timp de aproximativ 20 de minute până când sunt carbonizate. Se împrăștie peste crenguțe de coriandru și se servește cu o salată simplă de ceapă roșie feliată și ardei iute verde.