Pui de vară cu o singură tigaie
Puiul de vară cu o singură tigaie este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 653 calorii, 35g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 57 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sferturi de pulpă de pui, frunze de busuioc, cățel de usturoi și fasole de unt. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este excelent. Pui simplu de vară cu o singură tigaie, Ouă de vară cu o singură tigaie, și Dovleac de vară prăjit în tigaie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Tăiați ardeii pe jumătate pe lungime și scoateți semințele și membrana albă, dar încercați să păstrați tulpina atașată. Umpleți fiecare jumătate de ardei cu busuioc (dar nu folosiți totul), usturoiul și o jumătate de roșii.
Strângeți jumătățile de ardei umplute alături de pui într-o formă de prăjire.
Stropiți uleiul peste tot și condimentați cu piper și sare, dacă folosiți. Prăjiți puiul și ardeii timp de 25-30 de minute până când puiul este auriu cu pielea crocantă, iar ardeii și roșiile s-au înmuiat și s-au încrețit. Ridicați puiul și ardeii umpluți pe o farfurie, răsturnând ardeii, astfel încât sucul gustos să se scurgă în forma de prăjire.
Așezați cositorul peste o flacără mică și turnați un strop de apă.
Adăugați fasolea și amestecați bine pentru a elibera bucățile lipicioase din tava de prăjire. Amestecați busuiocul rămas prin fasole și lingurați-le alături de pui și ardei.