Pui De Var La Gratar
Puiul de var la grătar este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție conține 217 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,32 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, suc de lămâie, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, Pui La Gratar Cu Var, și Pui De Lămâie Cilantro La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aplatizați sânii de pui la 1/4 inch. Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați sucul de lămâie, uleiul, ceapa, usturoiul, 2 linguri de mărar și piper; adăugați pui. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați 2-4 ore.
Scurgeți și aruncați marinada. Pui la gratar, neacoperit, la foc mediu-cald, timp de 6-7 minute pe fiecare parte, sau pana cand un termometru pentru carne ajunge la 170%.
Se presară cu mărar rămas.