Pui De Var La Gratar

Pui De Var La Gratar
Puiul de var la grătar este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție conține 217 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,32 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, suc de lămâie, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, Pui La Gratar Cu Var, și Pui De Lămâie Cilantro La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aplatizați sânii de pui la 1/4 inch. Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați sucul de lămâie, uleiul, ceapa, usturoiul, 2 linguri de mărar și piper; adăugați pui. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați 2-4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Scurgeți și aruncați marinada. Pui la gratar, neacoperit, la foc mediu-cald, timp de 6-7 minute pe fiecare parte, sau pana cand un termometru pentru carne ajunge la 170%.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Se presară cu mărar rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista