Pui De Usturoi La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu usturoi la grătar. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 2021 calorii, 170g de proteine, și 137g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 6,54 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scallions, oțet de cidru, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui la grătar cu vinetă prăjită cu usturoi-Oregano și cartofi la grătar, Pui La Grătar Cu Usturoi, și Pui De Usturoi La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați bucățile de pui în 1 sau 2 pungi mari de plastic resigilabile și adăugați restul ingredientelor. Se agită pentru a se amesteca. Se da la frigider cel putin 1 ora sau peste noapte.
Aprindeți un grătar la foc mediu sau până când cărbunii sunt ușor acoperiți cu cenușă. Gatiti puiul cu pielea in sus timp de 20 de minute. Întoarceți și gătiți încă 15 până la 20 de minute sau până când sucurile se limpezesc atunci când o coapsă este înțepată cu o furculiță; ar trebui să înregistreze 82° pe un termometru citit instantaneu. Alternativ, prăjiți puiul descoperit într-un cuptor preîncălzit de400 timp de 35 până la 45 de minute.
Serviți jumătate de pui fierbinte și rezervați restul pentru o altă utilizare.