Pui De Usturoi Cu Miere De Portocale

Orange miere usturoi pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 43 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de suc de portocale, piper măcinat, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 34%. Încercați Pui la cuptor cu miere de portocale, usturoi și glazură de ghimbir, Miere De Pui Portocaliu, și Miere Orange BBQ pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia, miere, suc de portocale, usturoi, oregano, piper și boia de ardei.
Se amestecă toate împreună și se toarnă peste bucăți de pui. La frigider timp de 2 până la 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți puiul din frigider.
Puneți puiul și marinata într-un vas de copt de 9x13 inch și coaceți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/2 ore. Ungeti o data.