Pui De Usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu usturoi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 190 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de busuioc, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Copane de pui cu usturoi cu miere (tobe de pui la grătar), Copane de pui cu usturoi cu miere (tobe de pui la grătar), și Copane de pui cu usturoi cu miere (tobe de pui la grătar).
Instrucțiuni
Condimentează puiul cu sare și piper. Într-o tigaie, gătiți puiul și usturoiul în ulei timp de 4-6 minute.
Adăugați 4 linguri bulion, vin, suc de lămâie, busuioc și oregano. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 6-8 minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.
Transferați puiul într-un platou de servire și păstrați-l la cald. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și bulionul rămas până se omogenizează. Se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa. Puneți sosul peste pui.