Pui De Usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de usturoi. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 302 calorii, 27G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 6243 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui cu piper de lămâie cu usturoi – faceți ușor puiul cu usturoi la cuptor, Miere de usturoi copane de pui (tobele de pui gratar), și Usturoi cuptor prăjită os-in piele-pe piept de pui (AKA piept de pui divizat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Încălziți usturoiul și uleiul de măsline pentru a amesteca aromele. Într-un vas separat, combinați firimiturile de pâine și parmezanul. Înmuiați pieptul de pui în amestecul de ulei de măsline și usturoi, apoi în amestecul de pesmet.
Așezați într-un vas de copt superficial.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute, până când nu mai sunt roz și sucurile se limpezesc.