Pui de tarhon cu cremă de hamsii

Pui de tarhon cu cremă de hamsii
Puiul de tarhon cu cremă de hamsie este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 234 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper, tarhon, bețișoare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cina in seara asta: Cod cu tarhon-pesmet de hamsii, Tarhon-Cremă De Pui, și Pui Cu Sos De Cremă De Tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați pieptul de pui în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
2
Așezați într-o pungă Ziploc și adăugați restul ingredientelor. Sigilați și lăsați să se marineze la frigider cel puțin o oră.
3
Întoarceți cuptorul pentru a fierbe și frigărui cuburile de pe bețișoare. Dacă bețișoarele nu sunt lăcuite, puneți-le în apă timp de o oră înainte de utilizare, astfel încât să nu se încarce în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
BetisoareleBetisoarele
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Grătiți frigăruile în partea de sus a cuptorului timp de aproximativ 12 minute sau până când sunt fierte complet. Întoarceți-vă după jumătate de timp.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Cremă De Hamsii
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Adăugați fileurile de hamsii și amestecați-le până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De HamsieFile De Hamsie
8
Scoateți cratița de pe foc și adăugați restul ingredientelor. Sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Adăugați mai mult suc de lămâie dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
10
Sfat de servire!
11
Frigaruile pot fi servite atat calde cat si reci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1
Sosul are un gust mai bun cu cât absoarbe mai mult aromele, astfel încât poate fi preparat cu ușurință cu o zi înainte. Același lucru este valabil și pentru frigaruile marinate. Pregătiți și marinați cu o zi înainte și doar grătiți înainte de sosirea oaspeților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1
Dacă aveți acces la un grătar, atunci, desigur, acest lucru se adaugă la aromă. Nu uitați să înmuiați în prealabil frigarui fără lac, astfel încât să nu ia foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Din petreceri perfecte de Linnea Johansson, 200 octombrie
3
Editura Skyhorse
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista