Pui de tarhon cu cremă de hamsii
Puiul de tarhon cu cremă de hamsie este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 234 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper, tarhon, bețișoare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cina in seara asta: Cod cu tarhon-pesmet de hamsii, Tarhon-Cremă De Pui, și Pui Cu Sos De Cremă De Tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pieptul de pui în cuburi de 1 inch.
Așezați într-o pungă Ziploc și adăugați restul ingredientelor. Sigilați și lăsați să se marineze la frigider cel puțin o oră.
Întoarceți cuptorul pentru a fierbe și frigărui cuburile de pe bețișoare. Dacă bețișoarele nu sunt lăcuite, puneți-le în apă timp de o oră înainte de utilizare, astfel încât să nu se încarce în cuptor.
Grătiți frigăruile în partea de sus a cuptorului timp de aproximativ 12 minute sau până când sunt fierte complet. Întoarceți-vă după jumătate de timp.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică.
Adăugați fileurile de hamsii și amestecați-le până se topesc.
Scoateți cratița de pe foc și adăugați restul ingredientelor. Sare și piper după gust.
Adăugați mai mult suc de lămâie dacă doriți.
Frigaruile pot fi servite atat calde cat si reci.
Sosul are un gust mai bun cu cât absoarbe mai mult aromele, astfel încât poate fi preparat cu ușurință cu o zi înainte. Același lucru este valabil și pentru frigaruile marinate. Pregătiți și marinați cu o zi înainte și doar grătiți înainte de sosirea oaspeților.
Dacă aveți acces la un grătar, atunci, desigur, acest lucru se adaugă la aromă. Nu uitați să înmuiați în prealabil frigarui fără lac, astfel încât să nu ia foc.
Din petreceri perfecte de Linnea Johansson, 200 octombrie