Pui de tarhon cu cremă de hamsii

Puiul de tarhon cu cremă de hamsie este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 198 calorii, 20g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți hamsie, tarhon, CR aproxormme fra aprox.Che, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui de tarhon cu cremă de hamsii, Cina in seara asta: Cod cu tarhon-pesmet de hamsii, și Tarhon-Cremă De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pieptul de pui în cuburi de 1 inch.
Așezați într-o pungă Ziploc și adăugați restul ingredientelor. Sigilați și lăsați să se marineze la frigider cel puțin o oră.
Întoarceți cuptorul pentru a fierbe și frigărui cuburile de pe bețișoare. Dacă bețișoarele nu sunt lăcuite, puneți-le în apă timp de o oră înainte de utilizare, astfel încât să nu se încarce în cuptor.
Grătiți frigăruile în partea de sus a cuptorului timp de aproximativ 12 minute sau până când sunt fierte complet. Întoarceți-vă după jumătate de timp.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică.
Adăugați fileurile de hamsii și amestecați-le până se topesc.
Scoateți cratița de pe foc și adăugați restul ingredientelor. Sare și piper după gust.
Adăugați mai mult suc de lămâie dacă doriți.
Frigaruile pot fi servite atat calde cat si reci.
Sosul are un gust mai bun cu cât absoarbe mai mult aromele, astfel încât poate fi preparat cu ușurință cu o zi înainte. Același lucru este valabil și pentru frigaruile marinate. Pregătiți și marinați cu o zi înainte și doar grătiți înainte de sosirea oaspeților.
Dacă aveți acces la un grătar, atunci, desigur, acest lucru se adaugă la aromă. Nu uitați să înmuiați în prealabil frigarui fără lac, astfel încât să nu ia foc.
Retipărit cu permisiunea petrecerilor perfecte, de Linnea Johansson. Presă Cu Zece Viteze, 2007