Pui De Roșii Cremoase
Puiul cremos de roșii este un fără gluten felul principal. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 419 calorii, 29G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de unt, oregano, pastă de roșii fără sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Pui în Curry de roșii cremoase: Pui Tikka Masala, Pui De Roșii Cremoase, și Pui De Roșii Cremoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți usturoiul și ceapa uscată până când usturoiul este înmuiat, aproximativ 2 minute; așezați jumătățile de piept de pui în tigaia fierbinte și gătiți până când carnea nu mai este roz, sucurile curg limpede, iar puiul este rumenit, aproximativ 8 până la 10 minute pe parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unui piept de pui trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Bateți pasta de roșii cu smântâna într-o cratiță la foc mediu-mic. Aduceți amestecul la foc mic și amestecați sosul de cimbru, maghiran, oregano și chile-usturoi. Condimentează după gust cu sare.
Se toarnă amestecul de sos peste pui și se amestecă sosul în tigaie pentru a dizolva untul, sucurile și bucățile de aromă rumenite în sos.
Serviți puiul în sos, presărat cu brânză mozzarella.