Pui De Rozmarin Portocaliu

Orange Rosemary Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 229 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Un amestec de arpagic, sare, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Pui Rozmarin-Portocaliu, Pui De Rozmarin Portocaliu, și Pui Portocaliu-Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați sucul de portocale, uleiul de măsline, arpagicul, rozmarinul, sarea și piperul.
Așezați puiul în amestec. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 4 ore.
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul.
Se toarnă marinada într-o cratiță mică și se fierbe la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 10 minute; pus deoparte.
Aranjați puiul pe o foaie de copt. Se fierbe 30 de minute în cuptorul preîncălzit, la 6 până la 8 inci de la căldură. Întoarceți și periați frecvent cu amestecul de marinată rămas, până când nu mai este roz și sucurile curg limpede.