Pui De Rozmarin-Ghimbir

Puiul de rozmarin-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 577 calorii, 43G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de ulei de măsline, pui prăjit, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Încercați Rozmarin spumant-limonadă de ghimbir, Cocktail-Uri Cu Picături De Lămâie Cu Ghimbir-Rozmarin, și Cremă de supă de morcovi cu ghimbir și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Clătiți puiul cu apă rece și uscați-l. Tăiați excesul de grăsime.
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe o suprafață de tăiere.
Tăiați puiul în jumătate pe lungime de-a lungul coloanei vertebrale (nu tăiați sternul). Întoarceți puiul. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați rozmarinul și următoarele 10 ingrediente (prin suc). Frecați amestecul de usturoi sub pielea slăbită și peste suprafața puiului.
Tăiați o fantă de 1 inch în piele în partea de jos a fiecărei jumătăți de sân; introduceți vârfuri de tobe în fante.
Așezați puiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; pungă de etanșare. Refrigerați cel puțin 2 ore sau până la 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe raftul unei tigaie acoperită cu spray de gătit.
Adăugați apă în tigaie la o adâncime de 1/4 inch.
Așezați raftul în tigaie.
Coaceți la 425 timp de 40 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 18
Scoateți din cuptor; acoperiți ușor cu folie.
Lăsați să stea 5 minute și aruncați pielea.