Pui De Rozmarin-Ghimbir

Pui De Rozmarin-Ghimbir
Puiul de rozmarin-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 577 calorii, 43G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de ulei de măsline, pui prăjit, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Încercați Rozmarin spumant-limonadă de ghimbir, Cocktail-Uri Cu Picături De Lămâie Cu Ghimbir-Rozmarin, și Cremă de supă de morcovi cu ghimbir și rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Clătiți puiul cu apă rece și uscați-l. Tăiați excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe o suprafață de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Tăiați puiul în jumătate pe lungime de-a lungul coloanei vertebrale (nu tăiați sternul). Întoarceți puiul. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Combinați rozmarinul și următoarele 10 ingrediente (prin suc). Frecați amestecul de usturoi sub pielea slăbită și peste suprafața puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Tăiați o fantă de 1 inch în piele în partea de jos a fiecărei jumătăți de sân; introduceți vârfuri de tobe în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
6
Așezați puiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; pungă de etanșare. Refrigerați cel puțin 2 ore sau până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
7
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe raftul unei tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Adăugați apă în tigaie la o adâncime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Așezați raftul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Coaceți la 425 timp de 40 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 18
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți din cuptor; acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Lăsați să stea 5 minute și aruncați pielea.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista