Pui De Rozmarin

Puiul de rozmarin necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 204 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână sare condimentată, ceapă, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tequila Sunrise Chicken (Pui fiert cu rozmarin, grenadină și suc de lămâie), Pui de rozmarin o cină de pui ușor de preparat, care practic se gătește singură, și Gyros de creveți de rozmarin și usturoi prăjit cu sos de rozmarin Tzatziki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați pieptul de pui într-un vas de copt din sticlă de 9x13 inch cu un capac.
Adăugați ulei, sare și condimente Cajun.
Se amestecă cu mâinile până când bucățile de pui sunt acoperite uniform. Dacă folosiți rozmarin proaspăt, tocați și presărați peste pui. Dacă folosiți rozmarin uscat, zdrobiți cu mâinile și presărați peste pui. Folosind mâinile din nou, se amestecă împreună de pui de acoperire uniform.
Așezați ceapa tăiată cubulețe deasupra puiului. Acoperiți vasul și coaceți în cuptorul preîncălzit până când ceapa este caramelizată și puiul este maro și gătit (sucurile curg limpede), aproximativ 25 până la 35 de minute.