Pui De Pui
Rețeta Paillard de pui poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Acest fel principal are 455 calorii, 49G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită făină, sac, cimbru și pătrunjel cu frunze plate. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui De Pui, Paillard De Pui La Grătar, și Paillard de pui cu lămâie și ierburi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Aranjați puiul într-un vas de copt superficial și stropiți carnea cu ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi doar puiul, aproximativ 1 1/2 linguri, total.
Combinați ierburile tocate și coaja de lămâie și presărați peste pui. Condimentează puiul cu sare și piper. Folosind mâinile, frecați puiul și acoperiți uniform cu ierburile și condimentele. Spălați-vă mâinile cu apă fierbinte și săpun. Folosind clești, transferați puiul într-un singur strat în tigaie fierbinte și gătiți Cotletele de pui 3 sau 4 minute pe fiecare parte. Acoperiți puiul gătit lejer cu folie pentru a se încălzi și repetați cu tăieturile rămase.
Întoarceți tigaia la foc și adăugați unt. Când untul se topește, adăugați făină în unt și gătiți, amestecând cu biciul, un minut sau 2 pentru a face un roux ușor.
Bateți în bulion de pui. Când bulionul se îngroașă pentru a acoperi doar partea din spate a unei linguri, scoateți tigaia de pe foc și opriți arzătorul.
Aruncați salata verde cu suc de lămâie și sare grosieră.
Stropiți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin în jurul bolului și aruncați din nou verdeața.
Pentru a servi, acoperiți fundul unei farfurii cu sos cald. Sus, cu o grămadă mică de verdeață de salată și 2 cotlete de pui.
* presărați puțină apă în patru pungi de depozitare a alimentelor resigilabile de dimensiuni medii, Așezați 1 piept de pui în fiecare pungă și sigilați-l împingând excesul de aer. Folosind fundul unei oale sau tigaie grele, bateți fiecare sân până când este plat, dar nu atât de mult încât vrea să iasă din pungă.
Așezați - le în congelator. Data viitoare când aveți un atac de foame, scoateți puiul pregătit piallard din congelator plasându-l într-un castron mare în chiuvetă. Porniți apa rece peste vas într-un abur lent, veți fi uimiți cât de repede se vor dezgheța. Odată dezghețate, scoateți pungile din apă, uscați-le și cu un cuțit sau foarfece tăiați 2 părți de legătură ale pungii și sunt gata să le pregătiți conform instrucțiunilor rețetei.