Pui De Pui

Pui De Pui
Rețeta Paillard de pui poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Acest fel principal are 455 calorii, 49G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită făină, sac, cimbru și pătrunjel cu frunze plate. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui De Pui, Paillard De Pui La Grătar, și Paillard de pui cu lămâie și ierburi.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Aranjați puiul într-un vas de copt superficial și stropiți carnea cu ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi doar puiul, aproximativ 1 1/2 linguri, total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Combinați ierburile tocate și coaja de lămâie și presărați peste pui. Condimentează puiul cu sare și piper. Folosind mâinile, frecați puiul și acoperiți uniform cu ierburile și condimentele. Spălați-vă mâinile cu apă fierbinte și săpun. Folosind clești, transferați puiul într-un singur strat în tigaie fierbinte și gătiți Cotletele de pui 3 sau 4 minute pe fiecare parte. Acoperiți puiul gătit lejer cu folie pentru a se încălzi și repetați cu tăieturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pui FiertPui Fiert
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Întoarceți tigaia la foc și adăugați unt. Când untul se topește, adăugați făină în unt și gătiți, amestecând cu biciul, un minut sau 2 pentru a face un roux ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Bateți în bulion de pui. Când bulionul se îngroașă pentru a acoperi doar partea din spate a unei linguri, scoateți tigaia de pe foc și opriți arzătorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Aruncați salata verde cu suc de lămâie și sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sare GrosierăSare Grosieră
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
7
Stropiți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin în jurul bolului și aruncați din nou verdeața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Pentru a servi, acoperiți fundul unei farfurii cu sos cald. Sus, cu o grămadă mică de verdeață de salată și 2 cotlete de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
VerziiVerzii
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
* presărați puțină apă în patru pungi de depozitare a alimentelor resigilabile de dimensiuni medii, Așezați 1 piept de pui în fiecare pungă și sigilați-l împingând excesul de aer. Folosind fundul unei oale sau tigaie grele, bateți fiecare sân până când este plat, dar nu atât de mult încât vrea să iasă din pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Așezați - le în congelator. Data viitoare când aveți un atac de foame, scoateți puiul pregătit piallard din congelator plasându-l într-un castron mare în chiuvetă. Porniți apa rece peste vas într-un abur lent, veți fi uimiți cât de repede se vor dezgheța. Odată dezghețate, scoateți pungile din apă, uscați-le și cu un cuțit sau foarfece tăiați 2 părți de legătură ale pungii și sunt gata să le pregătiți conform instrucțiunilor rețetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista