Pui de porumb cu Salsa de piersici

Puiul din făină de porumb cu Salsa de piersici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 442 calorii, 33g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați sare, roșii, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pui de porumb cu Salsa de piersici, Piept de pui cu crustă de porumb și Salsa de fasole neagră, și Piept de pui cu făină de porumb-crustă de coriandru și fasole neagră-salsa de Mango.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele salsa. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Într-un vas superficial, amestecați făina de porumb, 1/2 linguriță de sare și piperul. Înveliți puiul cu amestec de făină de porumb.
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti puiul in ulei 15-20 de minute, rotind o data, pana cand sucul este limpede cand centrul celei mai groase parti este taiat (170F).