Pui De Porumb Chowder Dovlecel Crustă Pizza

Pui De Porumb Chowder Dovlecel Crustă Pizza
Reteta de pui de porumb Chowder Zucchini Crust Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Acest fel principal are 1459 calorii, 58G de proteine, și 88G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 5,08 USD pe porție. Un amestec de usturoi, slănină, mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2298 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chipotle BBQ Bacon și pizza cu crustă de dovlecei de porumb la grătar, Porumb la grătar, Poblano prăjit și pizza cu crustă de dovlecei cu slănină, și Pudră De Porumb De Dovlecel.

Instrucțiuni

1
Întindeți sosul alfredo pe pizza, acoperiți cu mozzarella, puiul, porumbul, slănina și cimbru și coaceți într-un 232° preîncălzit până când brânza clocotește, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista