Pui De Porumb Cajun

Pui De Porumb Cajun
Reteta Cajun pui de porumb este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. O porție conține 439 calorii, 14g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de praf de usturoi, ou, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Portobello Pups, Cajun Porumb Dip, și Cajun porumb și creveți.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună amestecul de brioșă de porumb, berea rece, oul, condimentul creol și praful de usturoi într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Amestec De Brioșă De PorumbAmestec De Brioșă De Porumb
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Tăiați cârnații în felii de 1 inch. Înmuiați cârnații în aluat, acoperind bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
3
Se toarnă ulei vegetal la adâncimea de 1 inch într-un cuptor olandez; se încălzește la foc mediu-mare la 34
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Prăjiți cârnații, în loturi, 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Păstrați cald pe un suport de sârmă într-o tigaie cu jeleu căptușită cu folie de aluminiu într-un cuptor de 200.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se servește cu muștar creol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar CreolMuștar Creol

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun poate fi asociat cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Palacio de Fefinanes Albarino cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Palacio de Fefinanes Albarino
Palacio de Fefinanes Albarino
Arome varietale cu multe citrice fine și erbacee. Corpolent în gură, mătăsos și foarte proaspăt, combinând armonia aromelor cu eleganța și demnitatea.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista