Pui De Porumb Cajun
Reteta Cajun pui de porumb este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. O porție conține 439 calorii, 14g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de praf de usturoi, ou, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Portobello Pups, Cajun Porumb Dip, și Cajun porumb și creveți.
Instrucțiuni
Bateți împreună amestecul de brioșă de porumb, berea rece, oul, condimentul creol și praful de usturoi într-un bol mediu.
Tăiați cârnații în felii de 1 inch. Înmuiați cârnații în aluat, acoperind bine.
Se toarnă ulei vegetal la adâncimea de 1 inch într-un cuptor olandez; se încălzește la foc mediu-mare la 34
Prăjiți cârnații, în loturi, 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Păstrați cald pe un suport de sârmă într-o tigaie cu jeleu căptușită cu folie de aluminiu într-un cuptor de 200.
Se servește cu muștar creol.