Pui De Piersic Savuros

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de piersici savuros. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos de soia, piersici coapte ferme și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sweet ' n ' Savory Peach Chicken, Cimbru Creveți & Piersici Se Amestecă Prăji, și Pui glazurat cu piersici cu Bulgur împânzit cu piersici.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați puiul pe ambele părți cu sare și piper, adăugați în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Între timp combinați zahărul brun, sosul de soia, oțetul de orez și sucul de portocale într-un bol mic și dați deoparte. Când puiul este rumenit, transferați pe o farfurie și dați deoparte.
Adăugați ghimbirul și usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde.
Adăugați bulionul de pui, amestecul de sos de soia și piersicile în tigaie. Întoarceți focul la mare și gătiți, neacoperit, timp de aproximativ 6 minute, amestecând ocazional până când sosul se îngroașă frumos și piersicile se înmoaie.
Adăugați puiul înapoi în tigaie cu sosul, reduceți focul la moderat-scăzut, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 5 minute sau până când puiul este gătit.
Între timp, prăjiți migdalele într-o tigaie uscată la foc mediu-mare amestecând frecvent, până se rumenesc și parfumat, aproximativ 2 minute.
Serviți puiul acoperit cu sosul și presărat cu migdalele prăjite.