Pui De Parma
Pui Parma ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.03 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 388 calorii, 40g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Un amestec de brânză brie, piper, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui cu șuncă de Parma crocantă, Portmonee Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma), și Asparagus Parma pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Pregătiți un vas sau o foaie mică de copt prin pulverizare cu spray de gătit.
Feliați fiecare piept de pui orizontal aproape în jumătate până la fluture. Deschideți - vă și presărați cu suc de lămâie pe ambele părți.
Se presară cu piper și pudră de chipotle după gust, apoi se adaugă o felie de Brie și se presară cu arpagic. Îndoiți sânii de pui la loc ferm.
Așezați 3 felii de prosciutto una lângă alta, îndreptându-vă departe de dvs., fiecare suprapunându-se cu 1/
Așezați un sân umplut cu susul în jos pe marginea inferioară a prosciutto-ului.
Rotiți o întoarcere completă (astfel încât pieptul este din nou cu susul în jos) pliați în lateral, apoi continuați să rulați până la capătul prosciutto-ului.
Puneți pachetele de pui cu cusătura în jos pe vasul de copt uns.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când temperatura internă a puiului atinge 160 grade F (70 grade C), aproximativ 40 de minute. Se lasă să se odihnească 5 minute înainte de servire.