Pui de nuc cu sos de cremă Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 571 calorii, 30g de proteine, și 44G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, muștar dijon, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 55%. Rețete similare includ Pui de nuc cu sos de cremă Dijon, Pui cu sos de cremă Dijon-tarhon, și Paste De Pui La Grătar Cu Sos De Cremă De Nucă Gorgonzola.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/4 cană de unt și usturoi praf într-un castron mic, amestecând bine; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați pesmetul și următoarele 5 ingrediente într-un vas superficial, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3
Așezați fiecare piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la 1/2" grosime folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Ungeți ambele părți ale puiului cu unt de usturoi; dragă în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Usturoi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Încălziți 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați 3 piept de pui; gatiti 4 pana la 6 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor si gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
7
Transferați într-un platou de servire; repetați procedura cu puiul rămas, untul și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
8
Între timp, combinați frișca și restul de 4 ingrediente într-o cratiță mică; bateți până se omogenizează. Aduceți la foc mic; gatiti 10 minute sau pana cand amestecul se ingroasa usor si acoperiti spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate