Pui De Migdale Cu Ciuperci

Pui De Migdale Cu Ciuperci
Puiul de migdale de ciuperci durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 812 calorii, 52G de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cățel de usturoi, zară, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tartă Cu Ciuperci Și Migdale, Paste cremoase cu ciuperci și migdale, și Conopidă cu sos de ciuperci-migdale.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, sotati ciupercile si usturoiul in unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Combinați ardeii de lămâie și cayenne; se presară peste pui și se lasă să stea 10 minute. Într-un castron puțin adânc, combinați ouăle, zeama și sarea. Într-un alt castron, amestecați pesmetul, migdalele, busuiocul și oregano. Înmuiați puiul în amestec de zară, apoi în amestec de firimituri, acoperind bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Locul într-un 13-in. x 9 inch. tigaie de copt; se presara cu amestec de ciuperci. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 50 de minute. Descoperiți și coaceți cu 20 de minute mai mult. Dacă doriți, presărați brânză și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista