Puiul de migdale de ciuperci durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 812 calorii, 52G de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cățel de usturoi, zară, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tartă Cu Ciuperci Și Migdale, Paste cremoase cu ciuperci și migdale, și Conopidă cu sos de ciuperci-migdale.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, sotati ciupercile si usturoiul in unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Combinați ardeii de lămâie și cayenne; se presară peste pui și se lasă să stea 10 minute. Într-un castron puțin adânc, combinați ouăle, zeama și sarea. Într-un alt castron, amestecați pesmetul, migdalele, busuiocul și oregano. Înmuiați puiul în amestec de zară, apoi în amestec de firimituri, acoperind bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Locul într-un 13-in. x 9 inch. tigaie de copt; se presara cu amestec de ciuperci. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 50 de minute. Descoperiți și coaceți cu 20 de minute mai mult. Dacă doriți, presărați brânză și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată