Puiul de migdale este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 305 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de căței de usturoi, apă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui De Migdale, Paste de pui și migdale, și Pui Portocaliu De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 5 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Așezați într-un vas superficial, rezervând 1/4 cană amestec.
3
Adăugați pui în farfurie; acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
5
Gatiti puiul in 1 lingurita de ulei incins intr-o tigaie la foc mediu-mare 8 minute pe fiecare parte sau pana cand este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți puiul, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați 1/4 cană rezervată amestec de marinată și bulion de pui, amestecând pentru a îndepărta bucățile de pe fundul tigaiei. Se amestecă împreună amidon de porumb și apă; se adaugă la amestecul de bulion. Se aduce la fierbere; gatiti, amestecand continuu, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Amidon De Porumb
Marinada
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se amestecă marmelada și următoarele 4 ingrediente. Puneți puiul în tigaie; sos de lingură peste pui.