Mango pui cu sos de prune este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 428 calorii. Pentru 3,9 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale tăiate, ulei de canolan, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Pui în sos de prune, Chiftele de pui în sos de prune, și Pui la grătar cu sos Pinot-prune sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea; se amestecă bulionul și sosul teriyaki până se omogenizează. Gatiti si amestecati pana se ingroasa. Pune deoparte.