Pui de lămâie și salvie
Dacă aveți în jur 45 minute pentru a petrece în bucătărie, lămâie și salvie de pui ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 752 calorii. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă din rețetele mele necesită prăjire de pui, frunze de salvie, sare și coajă de lămâie. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui De Lămâie-Salvie, Cutite De Pui Cu Lămâie-Salvie, și Pui Prăjit Cu Salvie De Lămâie.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui.
Tăiați puiul în tobe, coapse și sâni; tăiați fiecare sân în jumătate transversal pentru a forma 4 bucăți de sân în total. Rezervați aripile și spatele pentru o altă utilizare.
Combinați coaja și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mic și amestecați cu un tel.
Puneți amestecul de suc într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pui în pungă; sigilați și marinați la frigider 1 oră.
Scoateți puiul din pungă și aruncați marinada.
Presărați puiul uniform cu sare.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare. După preîncălzire, opriți arzătorul din stânga (lăsați arzătorul din dreapta pornit) sau aranjați cărbune pe o parte a grătarului pentru căldură indirectă.
Așezați puiul pe grătarul care acoperă arzătorul drept; grătar la foc direct 15 minute, rotind la fiecare 5 minute. Mutați puiul la grătar care acoperă arzătorul stâng; grătar la foc indirect 10 minute sau până când un termometru înregistrează 16