Pui de lămâie II
Lemon Chicken II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 380 calorii, 51G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 324 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Pui cu lămâie cu unt și pui cu ierburi de lămâie, Scallopini de pui cu lămâie cu sos de cremă de usturoi cu lămâie, și
Instrucțiuni
Într-un castron mare combinați puiul, sherry-ul, sosul de soia și 1/2 linguriță de sare.
Se amestecă împreună, se acoperă și se dă la frigider.
Lăsați la marinat timp de 15 până la 20 de minute.
Într-un castron mic, bateți împreună ouăle, 1/4 cană de amidon de porumb și praful de copt pentru a forma un aluat. Într-un wok, încălziți 2 căni de ulei la 350 de grade F (175 de grade C). Se acoperă puiul cu aluat și se prăjește în wok până se rumeneste.
Se taie în bucăți de mărimea mușcăturii și se lasă deoparte.
Într-un castron mediu combinați zahărul, 1 lingură amidon de porumb, bulion, suc de lămâie și 1 linguriță sare.
Se amestecă împreună și se adaugă felii de lămâie.
Încălziți 2 linguri de ulei în wok și amestecați încet amestecul de sos de lămâie. Gatiti, amestecand, pana cand sosul este limpede.
Se toarnă sosul peste pui și se servește.