Pui de lămâie cu sos

Pui de lamaie cu sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 322 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, amidon de porumb, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui cu piper de lămâie și sos, Lemon & cimbru unt-basted friptură de pui & sos, și Lemon-Herb Turcia cu sos de lamaie-usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 1-1/2-qt. aragaz lent, combinați primele opt ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2-1/2 ore.
Adăugați pătrunjel și cimbru; acoperiți și gătiți 30 de minute mai mult sau până când puiul nu mai este roz.
Scoateți puiul pe o farfurie de servire și păstrați-l cald.
Transferați sucurile într-o cratiță mică.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se adaugă la sucuri. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu pui și orez, dacă doriți.