Pui de lămâie cu ardei roșu
Puiul de lămâie cu ardei roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 495 calorii, 60g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,15 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ușor Prăjită Piper Roșu Dip, și roșii prăjite și piper roșu dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor (nu se lipeste) la foc mare până când uleiul este fierbinte, dar nu fumează.
Adăugați piept de pui, partea de sus în jos și gătiți până la auriu, 2 până la 3 minute. Întoarceți puiul.
Adăugați șobolani și usturoi în tigaie cu pui, amestecând ocazional, astfel încât usturoiul să nu ardă, până când șobolanii sunt moi și translucizi, 3 până la 4 minute.
Adăugați bulion de pui, ardei roșii prăjiți, fasole cannellini, 1/2 linguriță. sare, 1/4 linguriță. piper și fulgi de ardei roșu și gătiți până când amestecul începe să fiarbă, aproximativ 1 minut.
Acoperiți tigaia și puneți-o în cuptor.
Coaceți 14 până la 16 minute sau până când puiul este doar gătit (tăiat pentru a verifica).
Transferați puiul pe o farfurie.
Condimentați amestecul de ardei roșu prăjit-fasole cannelini-stoc cu sare și piper după gust și amestecați sucul de lămâie și coaja. Împărțiți legumele între 4 farfurii cu margini sau boluri de paste superficiale, acoperiți fiecare cu o bucată de pui și sos de lingură peste toate.