Pui de lămâie-busuioc cu busuioc Aioli

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Pui de lămâie-busuioc cu busuioc Aioli ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 226 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de lămâie, usturoi îmbuteliat, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Chipsuri crocante de parmezan cu lămâie cu busuioc Aioli, Cotlet de porc cu lămâie-busuioc la grătar cu Orzo cu lămâie-busuioc #GrillPorkLikeASteak, și Pui De Busuioc Prăjit, Cartofi De Busuioc, Salată De Prune Frisee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti puiul, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați puiul în amestecul de busuioc, întorcându-vă pentru a acoperi.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 8 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
În timp ce bucătarii de pui, pregătiți aioli.
Combinați 1/4 cană de busuioc și ingredientele rămase într-un bol mic, amestecând cu un bici.